Terug naar de resultaten
Te koop
Ameidestraat 9 in Helmond 5701 NN

Ameidestraat 9

5701 NN Helmond
Vraagprijs € 385.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Het object is gelegen op een A1-locatie in het centrum van Helmond. In de directe omgeving zijn landelijk vertegenwoordigde vestigingen van Miss Etam, Blokker, Kruidvat en Hema, evenals sterke lokale ondernemers als Van Oorschot Mode gesitueerd. Ligging: De (verhuurde)winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Helmond. De Ameidestraat vormt de noordelijke entree van het gebied en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 98 m² In units vanaf 98 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Het object is gelegen op een A1-locatie in het centrum van Helmond. In de directe omgeving zijn landelijk vertegenwoordigde vestigingen van Miss Etam, Blokker, Kruidvat en Hema, evenals sterke lokale ondernemers als Van Oorschot Mode gesitueerd.

Ligging:
De (verhuurde)winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Helmond. De Ameidestraat vormt de noordelijke entree van het gebied en kenmerkt zich door landelijke en particuliere modegerelateerde ondernemingen, interieurwinkels en juweliers/ bijouterieën.

Dit object heeft aan de achterzijde een aparte entree (niet mee verhuurd) waardoor de verdiepingen (liefst 3) gemakkelijk te bereiken zijn.
Thans heeft dit object een woonbestemming. Voor de uitbreiding van het aantal wooneenheden dient men een vergunning aan te vragen.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid in het centrum: Parkeerterrein De Markt, Kluisstraat, Kegelbaan (achter Hema), Parkeergarage Elzas en Doorneind.

Bestemming:
Ter plaatse geldt het bestemmingsplan “Centrum II”.
Het object heeft hierin de bestemming Centrum doeleinden.

Winkel in verhuurde staat met langdurige overeenkomst en verdiepingen leeg en ontruimd

Aanvaarding:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
10% van de koopsom.

Omzetbelasting:
Niet van toepassing

Opleveringsniveau:
In de huidige staat. Verdiepingen te renoveren.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 385.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting kan spoedig BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1930 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 98 m² Verkoopoppervlakte 85 m² Perceeloppervlakte 105 m² Frontbreedte 650 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 98 m² Locatie Winkelcentrum Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
98 m²
In units vanaf
98 m²
Verkoop vloeroppervlakte
85 m²
Frontbreedte
650 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring