Terug naar de resultaten
Koop / huur
Heuvel 11 in Lieshout 5737 BX

Heuvel 11

5737 BX Lieshout
Vraagprijs € 925.000,- k.k. Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Algemeen: Voormalig bankgebouw welk volledig is heringedeeld tot een multifunctioneel kantoorgebouw met appartement (mogelijkheid voor meer wooneenheden) met een oppervlakte van totaal CA. 595 m2 verdeeld over de begane grond, verdieping en zolder. Totale perceel is 1583 m2. Het object is opgetrokken in spouwmuren en de vloeren zijn uitgevoerd met beton. De houten kozijnen zijn voorzien van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 495 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Algemeen:

Voormalig bankgebouw welk volledig is heringedeeld tot een multifunctioneel kantoorgebouw met appartement (mogelijkheid voor meer wooneenheden) met een oppervlakte van totaal CA. 595 m2 verdeeld over de begane grond, verdieping en zolder. Totale perceel is 1583 m2.

Het object is opgetrokken in spouwmuren en de vloeren zijn uitgevoerd met beton. De houten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing en het geheel wordt verwarmd middels twee cv-installaties. Er is een luchtbehandelingssysteem en het object beschikt over diverse airco-installaties. Daarnaast is het geheel voorzien van een alarminstallatie en audio-systeem.

Naast het object staat een grote berging welke ideaal is ten behoeve van opslag en vuilverwerking-containers. Aan de achterzijde van het object ligt een geheel aangelegde tuin met circa 13 parkeerplaatsen. Het terrein is afgesloten middels een poort. Ook in de directe omgeving van het object zijn diverse (onbetaalde) parkeervoorzieningen.

De technische ruimte is te bereiken via het platte dak. In deze ruimte zijn de cv-ketel en het luchtbehandelingssysteem geplaatst.

Het object is gelegen op een zichtlocatie midden in het centrum van kerkdorp Lieshout aan de doorgaande weg. In de directe omgeving vindt men o.a. kantoren, woningen, winkels en horecagelegenheden.

Indeling:

Het object is op de begane grond voorzien van kantoorruimten, vergaderruimten, serverruimte, toiletgroepen, kitchenettes met apparatuur, kantine, bibliotheek en centrale ontvangstruimte met entree. Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van tapijtvloer, stucwerk wanden en systeemplafonds met inbouwverlichting. De meterkast is voorzien van 3 x 80 ampère

De verdieping beschikt over trainingsruimte met inbouwkastenwand, volledig uitgeruste keuken, diverse kantoorruimten en toiletgroepen. De verdieping is afgewerkt met tapijtvloer, stucwerk wanden en systeemplafonds met inbouwverlichting.

De 2e verdieping is voorzien van overloop, voorzolder met bergruimte en cv-opstelling. Appartement met woon,-/slaapkamer, slaapkamer en badkamer. Het appartement is afgewerkt met tapijtvloer, deels stucwerk wanden en plafond. De sanitaire ruimte is voorzien van douchecabine, wastafel, tegelvloer en deels betegelde wanden.


Bestemming:

De bestemming van voornoemde object is woningen, winkels en/of kleine bedrijven met bijbehorende erven in klasse W1 vallende in het bestemmingsplan “Kom Lieshout 1985”.. Voor meer informatie zie bijgevoegde bestemmingsplan in de bijlagen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 925.000,- kosten koper Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 495 m² Perceeloppervlakte 1583 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting gelegen in hart van het dorp tegenover Morees, met eigen parkeerplaatsen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
495 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring