Verkoopbegeleiding

Van Wetten Makelaardij, de sleutel naar uw toekomstig geluk !

Heeft u verhuizenplannen? Verhuizen doen we gemiddeld één keer in de 10 jaar. Een koopwoning is de grootste aankoop van uw leven. Dan wilt u toch zeker weten dat wat u doet, goed is? Dat u de juiste beslissingen neemt. Iemand u bijstaat als u dreigt de fout in te gaan en dat u de maximale opbrengst krijgt en dat u niet in de (financiële) problemen komt. Voorkom stress en geregel en laat Van Wetten Makelaardij u ontzorgen. 

Van Wetten Makelaardij heeft ruim 40 jaar ervaring met betrekking tot de verkoop van alle type woningen en bedrijfsonroerend goed. Met ons jonge en enthousiaste team staan wij garant voor een succesvolle verkoop.

Door kwalitatief hoogstaande dienstverlening, maximale inzet, persoonlijke benadering en verregaande betrokkenheid kunt u vertrouwen op een goede begeleiding en het allerbeste resultaat.

Advies op maat, een volledige verkoopbrochure alsmede de uitgebreide bezichtigingen die door onze makelaars op een deskundige wijze worden begeleid dragen bij aan de succesvolle verkoop tegen een scherp tarief.

Laat uw gegevens achter en plan een vrijblijvende waardebepaling voor de verkoop van uw woning in! 
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring