Verkoopbegeleiding

Van Wetten Makelaardij…………de sleutel naar uw toekomstig geluk !

Van Wetten Makelaardij heeft een ruime ervaring met betrekking tot de verkoop van alle type woningen en bedrijfsonroerend goed. Met ons jonge en enthousiaste team staan wij garant voor een succesvolle verkoop.

Door kwalitatief hoogstaande dienstverlening, maximale inzet, persoonlijke benadering en verregaande betrokkenheid kunt u vertrouwen op een perfecte begeleiding en het allerbeste resultaat.

Uw woning of bedrijfsruimte zal worden geadverteerd op meerdere internetsites zodat ook regionaal en zelfs landelijk uw object onder de aandacht wordt gebracht. Ook marketingtools zoals wijk-, dag-, en weekbladen worden door ons gebruikt om uw object op een perfecte wijze te presenteren aan potentiële kopers.

Een volledige verkoopbrochure alsmede de uitgebreide bezichtigingen die door onze makelaars op een deskundige wijze worden begeleid dragen bij aan de succesvolle verkoop tegen een scherp tarief.

Voor informatie over verkoopbemiddeling of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor of klik hier.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring