Woning kopen

U ziet een mooi huis... Van Wetten Makelaardij doet de rest!

Als NVM-makelaar met ruime ervaring zijn wij voor vele mensen de sleutel geweest naar hun huis van hun dromen.

Van Wetten makelaardij helpt kopers bij het zoeken, vinden en aankopen van een (nieuwe) woning tegen de best mogelijke voorwaarden en condities, nu, maar ook in de toekomst. 

Bij het zoeken naar uw droomhuis komt u vele zaken tegen die voor u nieuw en onbekend zijn. De deskundige makelaars van Van Wetten Makelaardij kunnen u begeleiden van oriëntatie tot aankoop. Hieronder leggen we aan u uit hoe en wat het kost:

GRATIS AANKOOPSCAN 
Heeft u een woning op het oog, maar twijfelt u of het wel haalbaar is? Vraag het ons! U krijgt snel inzicht in de werkelijke waarde. Hierdoor weet u wat uw kansen zijn. Tevens ontvangt u aankooptips zodat u goed voorbereid te werk kunt gaan.

AANKOOPBEZICHTIGING
Wilt u graag op maat advies over de woning die u op het oog hebt? Wij nemen contact op met de verkopende partij voor een gezamenlijke aankoopbezichtiging. We nemen uitgebreid de tijd om de woning te inspecteren en bespreken na afloop de voors en tegens met u.

KOSTEN
Indien u aankoopbegeleiding wenst bij het kopen van een woning, hanteren wij een tarief van 1500,00 euro excl. BTW. Dit is gemaximaliseerd tot 3-4 panden. 

AANKOOPONDERHANDELING 
Hier zit uw grootste besparing. Zowel in geld als in zorgen. Wij weten dit spel te spelen en het onderste uit de kan te halen. Hierdoor verdient u onze kosten dubbel en dwars terug.

AANKOOPAFHANDELING 
Wordt de onderhandeling succesvol afgerond, dan begeleiden wij ook het traject voor opmaak van de koopovereenkomst, doen wij de juridische controle, helpen we u bij de keuze voor een hypotheekadviseur en notaris en zijn we aanwezig bij de eindinspectie van de woning en de notariële

Voor meer informatie over aankoopbemiddeling of een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring