Van Wetten Taxaties voor woningen en bedrijven

Van Wetten Makelaardij beschikt over beëdigde/gecertificeerde NVM-makelaars die op zeer deskundige wijze uw object kunnen waarderen.Of het nu gaat over woningen, bedrijven of horecaobjecten, Van Wetten Makelaardij zorgt voor een deskundig en compleet taxatierapport.

https://jaam.nl/wp-content/uploads/2016/11/vink.png     Snel. Zodra wij uw taxatieopdracht hebben ontvangen maken wij binnen 24 uur een afspraak.
https://jaam.nl/wp-content/uploads/2016/11/vink.png     Onafhankelijk. Wij stellen de waarde onafhankelijk vast zonder beinvloeding van buitenaf. 
https://jaam.nl/wp-content/uploads/2016/11/vink.png     Direct contact. Bij Van Wetten Makelaardij heeft u rechtstreeks contact met de taxateur.
https://jaam.nl/wp-content/uploads/2016/11/vink.png
     Unieke garantie. Wij garanderen u 100% acceptatie door alle banken in Nederland. Zo niet, geld terug.


Wij staan ingeschreven in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs en VastgoedCert.
Wij hanteren de Europese norm, de taxaties worden tegen de beste kwaliteit en de hoogste normen uitgevoerd. Van Wetten makelaardij verzorgd uitsluitend gevalideerde taxatierapporten (NWWI) voor woningen. Omdat we de hoogste kwaliteit leveren, worden onze taxaties geaccepteerd door alle banken en voldoen ze aan de hoge eisen van bijvoorbeeld Vereniging Eigen Huis en de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). 


Voor elk doel kan Van Wetten Makelaardij de juiste taxatie voor u uitvoeren uitgewerkt in een compleet rapport. Enkele voorbeelden zijn:

  • waardering inzake hypotheekverhoging of hypotheekomzetting;
  • waardering inzake mogelijke aan,- of verkoopbeslissing;
  • waardering inzake omzetten zakelijk / privé;
  • waardering inzake erfrecht en echtscheidingen;
  • minnelijke waardering;
  • etc.

Na een uitgebreide opname van het te taxeren object zullen wij het rapport op een uitstekende wijze completeren en dat allemaal binnen enkele dagen én tegen een concurrerend tarief.

Vooraf weet u precies waar u aan toe bent want wij hanteren een vaste prijs, dus geen verrassingen achteraf.

Wist u dat onze taxaties in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar zijn? Bewaar de factuur en ontvang tot maximaal 50% terug van de Belastingdienst bij uw jaarlijkse aangifte IB.

Hieronder kunt u zien waar wij voor u mogen taxaren. Is het binnen de groene cirkel, dan kunt u hier uw taxatierapport aanvragen: Klik hier voor aanvraag taxatierapport

Op de plattegrond kunt u zien waar Van Wetten makelaardij mag taxeren. Dit is een gebied van 20 km rondom de vestiginsplaats in Helmond. Van Wetten makelaardij kunt u inschakelen voor een NWWI taxatie voor de volgende gebieden in o.a. Helmond, Eindhoven, Nuenen, Geldrop, Mierlo, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Mariahout, Gemert, Boekel, De Mortel, Handel, Veghel, Sint-Oedenrode, Nijnsel, Son en Breugel, Best, Velhoven, Waalre, Aalst, Valkenswaard, Leende, Sterksel, Heeze, Maarheeze, Someren, Lierop, Asten, Liessel, Deurne, Ommel, Vlierden, Bakel, Milheeze, Ysselsteyn en alle andere plaatsen die binnen de groene cirkel liggen. Twijfelt u? Neem direct contact op met Van Wetten Makelaardij om te overleggen. 

Geaccepteerd door alle banken.Voor meer informatie over taxaties kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring